new-map.jpg

W e A c t G l o b a l l y

Η Ilvief έχει παρουσία μέσω υποκαταστημάτων σε ΗΠΑ, Κύπρο, ΗΑΕ και μέσω παγκόσμιων πρακτορείων. Έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες. Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών.
Η ιστορία μας
banner1.jpg
Η ILVIEF ιδρύθηκε το 1979 στο Βόλο. Η εταιρεία από την αρχή κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς με την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, την άμεση εξυπηρέτηση και το υψηλής ποιότητας προϊόν που κατασκευάζει. Θεωρείται ειδικός στους τομείς της διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, της ηλεκτρικής εγκατάστασης σταθμών παραγωγής ενέργειας, του βιομηχανικού αυτοματισμού και ελέγχου.

Η νέα εγκατάσταση, που εκτείνεται σε πάνω από 15.000 m², είναι μια μονάδα παραγωγής, με σύγχρονο εξοπλισμό και διαδικασίες που μπορεί να κατασκευάσει όλους τους τύπους ηλεκτρολογικών πινάκων και υποσταθμών.

Μέσα από τη συσσωρευμένη εμπειρία, η εταιρεία παρέχει προϊόντα και λύσεις σε όλο τον κόσμο.

ΑΠΟ ΤΟ 1979
2009
Νέες Εγκαταστάσεις
Εκτείνεται σε πάνω από 3.000m2 είναι μονάδα παραγωγής, με σύγχρονο εξοπλισμό και διαδικασίες και μπορεί να κατασκευάσει όλους τους τύπους ηλεκτρικών πινάκων.

Μέσα από τη συσσωρευμένη εμπειρία, η εταιρεία μπορεί να παρέχει προϊόντα και λύσεις σε όλο τον κόσμο.

01
Η φιλοσοφία μας
Εστιάζοντας στην ικανοποίηση των πελατών, η εταιρεία αντιμετωπίζει κάθε έργο ως μοναδική περίπτωση, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην αξία της διαπροσωπικής επαφής.
02
Ο στόχος μας
Να παρέχουμε άριστης ποιότητας εξοπλισμό και προϊόντα, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. Με στόχο τη διατήρηση ισορροπίας μεταξύ ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος.
Σήμερα
Με βάση αυτό, εξελίσσουμε τα προϊόντα και τις διαδικασίες μας. Δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε να δημιουργούμε ισχυρές συνεργασίες με μεγάλους προμηθευτές.
company1.jpg