Εταιρία

Η εταιρεία ιδρύθηκε στον Βόλο το 1979 και έως και σήμερα, έχει αποκτήσει μια δυναμική παρουσία στον ενεργειακό τοπίο της χώρας. Από το 1979 έως και το 1999 δραστηριοποιείται στους τομείς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού και ελέγχου. Η σημερινή της μορφή, με την επωνυμία "Αφοί Νταϊφά Ο.Ε" αποτελεί την εξέλιξή της. Η ΗΛ.ΒΙ.ΕΦ. ΕΠΕ είναι μια σύγχρονη εταιρεία που αναπτύσσει το σύνολο των δραστηριοτήτων της στον ενεργειακό κλάδο, προσφέροντας μια ευρεία ποικιλία λύσεων για τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Η ΗΛ.ΒΙ.ΕΦ. χρησιμοποιεί εξελιγμένες τεχνολογίες, που σε συνδυασμό με την μακρόχρονη πορεία της, την καθιστούν μια εταιρεία με βαθιά γνώση και εκτεταμένη εμπειρία. Βασικές αρχές της για κάθε έργο που αναλαμβάνει είναι η άριστη ποιότητα, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τις ανάγκες του. Με γνώμονα πάντα την προστασία του περιβάλλοντος συμβάλλει στη διατήρηση υγιών ισορροπιών μεταξύ ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος.Εδώ και 35 χρόνια παραμένει προσηλωμένη σε ένα στόχο: τη συνεχή εξέλιξή της αλλά και την βελτιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Η εταιρεία παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην αγορά, τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο, επιμορφώνοντας συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό της. Συνεργάζεται απευθείας με εταιρείες παγκοσμίως για την προμήθεια άριστης ποιότητας προϊόντων, διασφαλίζοντας έτσι για τους συνεργάτες της εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Χάρη στο πλήθος και την ποικιλία των κάθε μορφής κατασκευών της, έχει εδραιωθεί στην ενεργειακή αγορά. Επικεντρωμένη στην απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών της, η εταιρεία αντιμετωπίζει τον κάθε έναν από αυτούς σαν εξειδικευμένη περίπτωση, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στην αξία της διαπροσωπικής επαφής.

Η ΗΛ.ΒΙ.ΕΦ διεξάγει έρευνες και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των συνεργατών της. Έχει τη δυνατότητα να καλύψει ακόμη και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές και τεχνικές προδιαγραφές κάθε εξοπλισμού.